Despre noi

 Mrd Leather se remarca printr-o gama variata de articole din piele naturala, de calitate superioara si un design menit sa satisfaca cu usurinta cele mai gingase pretentii in materie de curele, portmonee, borsete, serviete, genti business, manusi, posete si alte accesorii complementare.

 Mentionam ca o mare parte din produsele noastre sunt fabricate cu daruire si iscusinta in Romania, atat in atelierul propriu cat si in atelierele partenere, tinand mereu cont de noile tendinte in materie de fashion, astfel incat clientul nostru sa fie mandru de alegerea facuta.

In activitatea noastra, prestarea serviciilor de calitate, este cea mai mare grija, de aceea, suntem mereu atenti la calitatea si viabilitatea pielii pe care o folosim, iar pentru a adauga valoare produselor noastre, garantam calitatea produsului comercializat, prin certificat de garantie, eliberat de societatea noastra in conformitate cu legea 449/2003, actualizata.

Pentru ca in gama noastra de produse sa fie cuprinse cat mai multe dorinte, am ales sa colaboram si cu furnizori externi, astfel obinand un portofoliu diversificat si produse de actualitate, care sporesc satisfactia cumparatorului.

Viziune

Prin munca noastra, dorim sa satisfacem un segment cat mai mare de clienti, punand in centrul tuturor actiunilor noastre, calitatea, respectul si buna intelegere, asa incat clientii nostri sa se simta mereu prietenii nostri.  

Locatii

Ne puteti gasi si in magazinele fizice, Mrd Leather, din urmatoarele locatii:

Vivo Mall Cluj, str Avram Iancu, nr 492-500, Floresti

Cluj-Napoca

 

Iulius Mall Cluj Napoca, str Alexandru Vaida Voievod, nr 55B

Cluj-Napoca

 

Vivo Mall Baia Mare, str Victoriei, nr 73

Baia Mare

 

Lotus Center Oradea, str Nufarului, nr 30

Oradea

 

Shopping City Deva, str Zarandului, nr 87

Deva

 

Shopping City Satu Mare, str Careiului, nr 17

Satu Mare